ua en ru

Кабмін доручив Держпідприємництву, Мінсоцполітики та ОДА розвивати малий бізнес у промислових регіонах

Кабінет міністрів України доручив розвивати малий бізнес у регіонах, на території яких розміщуються підприємства вугільної галузі, Держпідприємництву, Мінсоцполітики, та облдержадміністраціям.

Кабінет міністрів України доручив розвивати малий бізнес у регіонах, на території яких розміщуються підприємства вугільної галузі, Держпідприємництву, Мінсоцполітики, та облдержадміністраціям. Про це йдеться у розпорядженні уряду № 1062-р від 4 грудня 2013 р.

"Внести зміни до пункту 4 плану заходів щодо реалізації Концепції створення системи соціальної підтримки працівників підприємств вугільної галузі та населення територій, на яких розміщуються вугледобувні та вуглепереробні підприємства, що перебувають у стадії ліквідації (консервації), затвердженого розпорядженням Кабінету міністрів України від 29 квітня 2013 р. № 353", - йдеться у документі.

Згідно зі змінами, забезпечувати впровадження та реалізацію ініціатив, спрямованих на розвиток малого бізнесу як підґрунтя для диверсифікації економіки регіонів, на території яких розміщуються підприємства вугільної галузі доручено також Держпідприємництву, Мінекономрозвитку, Мінсоцполітики, та облдержадміністраціям у IV квартал 2013 р. та у 2014 р.

Згідно з попереднім розпорядженням уряду, за розвиток малого бізнесу у ціх регіонах відповідали Мінекономрозвитку та Мінфін.