ua en ru

Кабмін доручив А.Клюєву, С.Тігіпку та В.Тихонову провести обговорення реформ

Кабінет міністрів поклав персональну відповідальність за проведення публічного громадського обговорення системних соціально-економічних реформ на першого віце-прем'єра, міністра економічного розвитку і торгівлі А.Клюєва, віце-прем'єра, міністра соціальної політики С.Тігіпка та віце-прем'єра, міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства В.Тихонова. Про це йдеться в розпорядженні Кабміну від 15 грудня 2010 р. № 2311-р.
Кабмін постановив провести за участю фізосіб, представників громадських організацій, профспілок, організацій роботодавців, юридичних осіб, науковців, експертів публічне громадське обговорення реформ (засідання за круглим столом, громадські слухання, зустрічі з громадськістю, конференції).
У двотижневий строк центральні органи виконавчої влади мають затвердити відповідні плани заходів та забезпечити оприлюднення на власних веб-сайтах відповідних актів законодавства, провести аналіз пропозицій і зауважень, що надійшли під час публічного громадського обговорення соціально-економічних реформ, та врахувати їх в процесі доопрацювання проектів таких актів.