ua en ru

Кабмін планує внести зміни до закону "Про цінні папери та фондовий ринок" щодо інсайдерської інформації

Кабінет міністрів України планує в ході сьогоднішнього засідання затвердити зміни, які планується внести до закону "Про цінні папери та фондовий ринок" щодо інсайдерської інформації. Про це йдеться у порядку денному засідання уряду.

Уряд планує розглянути зміни до закону "Про запобігання захворюванню на СНІД та соціальний захист населення".

На порядку денному засідання - зміни до статті 1 закону України "Про безпечність та якість харчових продуктів", яка визначає значення термінів у цьому законі.

Міністр економіки України Василь Цушко доповідатиме щодо деяких питань діяльності представництв державних замовників з оборонного замовлення.

Міністр оборони Михайло Єжель доповідатиме щодо угоди між урядами України та Шрі-Ланки про військово-технічне співробітництво.

Кабмін планує затвердити склад експертно-апеляційної ради при Державному комітеті з питань регуляторної політики та підприємництва.

Уряд також планує схвалити проект угоди між урядами України та Ізраїлю про відмову від візових вимог для осіб, які користуються паспортами громадянина або службовими паспортами України та Ізраїлю.

Кабмін також планує скоротити одну посаду заступника міністра аграрної політики.

Уряд планує внести зміни до деяких законодавчих актів України щодо кваліфікації злочинів і адміністративних правопорушень та розмірів штрафів, а також внести зміни до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення відповідальності за окремі правопорушення.