ua en ru

Уряд планує створити міжвідомчу робочу групу з підготовки до опалювального сезону

Уряд планує створити міжвідомчу робочу групу з підготовки до опалювального сезону Фото: Насалик завтра представить відповідний проект постанови на засіданні Кабміну

Завтра Кабмін має розглянути це питання

Кабінет міністрів України планує створити Міжвідомчу робочу групу з підготовки об’єктів паливно-енергетичного комплексу до осінньо-зимового періоду 2016/17 року та його проходження. Про це свідчить проект постанови, текст якого є у розпорядженні РБК-Україна.

Зокрема, основним завдання цієї групи є сприянню координації діяльності центральних та місцевих органів виконавчої влади, підприємств паливно-енергетичного комплексу, надання їм відповідної консультативної допомоги щодо підготовки об’єктів до осінньо-зимового періоду.

Також серед основних завдань – підготовка рекомендацій вище вказаним держорганам та підприємствам щодо підготовки до опалювального сезону та підготовка пропозицію по удосконаленню законодавства стосовно питань підготовки об’єктів до осінньо-зимового періоду.

Зазначимо, що відповідний проект постанови включений до повістки дня завтрашнього засідання уряду. Доповідати по документу має міністр енергетики та вугільної промисловості України Ігор Насалик.

Нагадаємо, віце-прем'єр-міністр Геннадій Зубко заявив, що Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України планує до 1 жовтня 2016 року завершити підготовку до опалювального сезону.