ua en ru

Кабмін перерозподілив 77 млн грн Мінрегіону та 10 облдержадміністраціям

Кабмін перерозподілив 77 млн грн Мінрегіону та 10 облдержадміністраціям
Кабінет міністрів перерозподілив 77 млн грн Міністерства фінансів України Міністерству регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України та 10 облдержадміністраціям.

Кабінет міністрів перерозподілив 77 млн грн Міністерства фінансів України Міністерству регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України та 10 облдержадміністраціям. Відповідне розпорядження Кабміну 1145-р опубліковане на сайті уряду.

"Передати бюджетні призначення, передбачені у 2014 році Міністерству фінансів у загальному фонді державного бюджету (загальнодержавні витрати) за програмою 3511090 "Державні капітальні видатки, що розподіляються Кабінетом міністрів України", у сумі 77 038 тис. гривень головним розпорядникам бюджетних коштів за переліком згідно з додатком. Передачу бюджетних призначень здійснити в межах видатків розвитку", - йдеться в документі.

Згідно з документом, головним розпорядникам бюджетних коштів є Мінрегіон і 10 облдержадміністрацій.

Нагадаємо, раніше Кабінет міністрів України доручив передати Міністерству оборони України 541 радіостанцію з балансу ПАТ "Укртрансгаз" загальною вартістю 335 тис. 436,92 грн.