ua en ru

Кабмін передав в управління Нацбанку "Держцентр персоналізації документів"

Кабінет міністрів України передав ДП "Державний центр персоналізації документів" із сфери управління Державної міграційної служби в управління Національного банку.

Кабінет міністрів України передав ДП "Державний центр персоналізації документів" із сфери управління Державної міграційної служби в управління Національного банку. Текст відповідного розпорядження від 27 травня 2014 р. № 525-р оприлюднений на сайті уряду.

"Передати цілісний майновий комплекс державного підприємства "Державний центр персоналізації документів" (код згідно з ЄДРПОУ 33060318) із сфери управління Державної міграційної служби в управління Національного банку", - йдеться в розпорядженні.

Нагадаємо, "Державний центр персоналізації документів" був переданий в управління Державної міграційної служби розпорядженням Кабміну №538-р від 15 червня 2011 р.

Зазначимо, ДП "Державний центр персоналізації документів" створено для централізованого виконання робіт з персоналізації документів, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус, у тому числі й такими, що містять електронний носій інформації про особу, та інших ідентифікаційних документів суворого обліку.