ua en ru

Кабмін передав Мінекономрозвитку на захист прав споживачів 64 млн грн, що надійшли від ЄС

Кабінет міністрів України передав Міністерству економічного розвитку і торгівлі України на захист прав споживачів, стандартизацію та управління якістю 64 млн грн, що надійшли від Європейського союзу

Кабінет міністрів України передав Міністерству економічного розвитку і торгівлі України на захист прав споживачів, стандартизацію та управління якістю 64 млн грн, що надійшли від Європейського союзу. Про це йдеться в постанові уряду № 176 від 11 червня 2014 р.

Так, Кабінет міністрів України постановив бюджетні призначення, передбачені у 2014 р. Міністерству фінансів у сумі 64 млн 095,2 тис. грн, що надійшли до спецфонду держбюджету від Європейського союзу як другий транш у рамках фінансування програми "Сприяння взаємній торгівлі шляхом усунення технічних бар'єрів у торгівлі між Україною та Європейським союзом" передати Міністерству економічного розвитку і торгівлі для здійснення заходів щодо захисту прав споживачів, стандартизації, метрології, сертифікації, підтвердження відповідності та управління якістю.

Також уряд установив, що використання цих коштів та залишків коштів, що надійшли від ЄС як перший транш у сумі 57 млн 627,3 тис. грн здійснюється відповідно до порядку використання коштів, передбачених у держбюджеті для здійснення заходів щодо захисту прав споживачів, стандартизації, метрології, сертифікації, підтвердження відповідності та управління якістю, затвердженого постановою Кабінету міністрів України № 888 від 29 вересня 2010 р.