ua en ru

Кабмін відсторонив Ноняка від посади глави "Укртрансбезпеки"

Кабмін відсторонив Ноняка від посади глави "Укртрансбезпеки" Фото: Михайло Ноняк (facebook.com-KSMaritimeAcademy)

Кабмін призначив службове розслідування щодо Ноняка

Кабінет міністрів України відсторонив Михайла Ноняка від посади глави Державної служби України з безпеки на транспорті ("Укртрансбезпеки"). Про це у Facebook повідомив заступник міністра інфраструктури Юрій Лавренюк.

Так, Кабмін сьогодні, 11 квітня 2018 року, відсторонив Ноняка, а також призначив проведення службового розслідування щодо нього.

"Щойно уряд схвалив подання міністра інфрастуктури Володимира Омеляна і прийняв рішення про відсторонення керівника ДСБТ Михайла Ноняка від займаної посади і призначив відносно нього службове розслідування", - йдеться у повідомленні.

Щойно Уряд схвалив подання Міністра інфрастуктури Volodymyr Omelyan і прийняв рішення про відсторонення керівника ДСБТ...

Опубліковано Юрієм Лавренюком 11 квітня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що міністр інфраструктури Володимир Омелян вніс подання до Кабінету міністрів України на звільнення Михайла Ноняка з посади керівника Державної служби з безпеки на транспорті.

"Я неодноразово з ним (з Ноняком, - ред.) проводив бесіди щодо його професійної і непрофесійної поведінки. У мене є достатньо фактів щодо його зловживань на своїй посаді", - заявляв Омелян.

За словами Омеляна, "всі наявні факти не дозволяють Ноняку займати цю посаду".