ua en ru

Кабмін зарахував МОЗ до органів влади, при яких утворюються органи ради вітчизняних та іноземних інвесторів

Кабінет Міністрів України зарахував Міністерство охорони здоров'я до переліку центральних органів виконавчої влади, при яких утворюються як консультативно-дорадчі органи ради вітчизняних та іноземних інвесторів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 29 грудня 2010 р. № 1217 "Деякі питання організації діяльності ради вітчизняних та іноземних інвесторів при центральному, місцевому органі виконавчої влади". Відповідна постанова Кабміну № 635 від 15 червня 2011 р. опублікована в газеті "Урядовий кур'єр" від 22 червня 2011 р.

Нагадаємо, Рада вітчизняних та іноземних інвесторів при центральному, місцевому органі виконавчої влади є консультативно-дорадчим органом, який утворюється при центральному органі виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласній, Київській та Севастопольській міській держадміністрації з метою сприяння залученню і ефективному використанню вітчизняних та іноземних інвестицій для забезпечення розвитку відповідних галузей економіки, регіону.

До переліку центральних органів виконавчої влади, при яких утворюються як консультативно-дорадчі органи ради вітчизняних та іноземних інвесторів, відносяться:

Державне агентство з інвестицій та управління національними проектами;
Державне агентство з управління державними корпоративними правами та майном;
Державне космічне агентство;
Міністерство аграрної політики та продовольства;
Міністерство екології та природних ресурсів;
Міністерство економічного розвитку і торгівлі;
Міністерство енергетики та вугільної промисловості;
Міністерство інфраструктури;
Міністерство освіти і науки, молоді та спорту;
Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства;
Міністерство охорони здоров'я.