ua en ru

Кабмін визначив умови субвенції для будівництва біатлонного комплексу в Буковелі

Кабмін визначив умови субвенції для будівництва біатлонного комплексу в Буковелі Фото: гірськолижний курорт Буковель (facebook.com/bukovel)

На біатлонний комплекс виділять 50 млн гривень субвенції

Кабінет міністрів України затвердив порядок та умови надання 50 млн гривень субвенції для будівництва біатлонного комплексу в Івано-Франківській області. Відповідні документи є у розпорядженні РБК-Україна.

Зокрема, головним розпорядником бюджетних коштів визначили Міністерство молоді і спорту України, а субвенція не може направлятися на оплату податків, зборів, митних платежів та компенсацій.

За умовами надання субвенції, біатлонний комплекс має залишатися в комунальній власності, для його будівництва має бути відведено земельну ділянку. Також підкреслюється, що комплекс повинен відповідати вимогам Міжнародного союзу біатлоністів.

Зазначимо, новий біатлонний комплекс в Івано-Франківській області буде використовуватися для підготовки збірних команд України. Передбачається, що спортсменам буде забезпечуватися необхідний інвентар і обладнання, а також умови для проживання та харчування.

Фото: постанова Кабміну

Нагадаємо, у квітні Кабмін затвердив умови надання субвенції на забезпечення дітей-сиріт житлом.