ua en ru

Кабмін схвалив умови продажу 50% акцій "Науково-дослідного інституту радіотехнічних вимірювань"

Кабінет міністрів України затвердив умови продажу державного пакета акцій ПАТ "АТ Науково-дослідний інститут радіотехнічних вимірювань" за номінальною вартістю 5,1 млн грн. Про це йдеться у розпорядженні уряду № 937-р від 27 листопада 2013 р.
"Затвердити умови продажу державного пакета акцій публічного акціонерного товариства "АТ Науково-дослідний інститут радіотехнічних вимірювань" за конкурсом з відкритістю пропонування ціни за принципом аукціону, що додаються", - йдеться в документі.

Пакет складається з 103 млн акції, що становить 50% + 1 акція статутного капіталу товариства, номінальною вартістю 5 млн 167 тис. грн.

Також уряд доручив Фонду державного майна провести в установленому порядку конкурс з відкритістю пропонування ціни за принципом аукціону з продажу пакета акцій товариства з урахуванням затверджених цим розпорядженням умов продажу.

Згідно умов приватизації, до участі в конкурсі не компанії, зареєстровані в офшорних зонах та країнах, що внесені FATF до списку країн, що не співпрацюють у сфері протидії відмиванню доходів, одержаних злочинним шляхом.

Також покупець пакета акцій товариства зобов'язаний забезпечити погашення простроченої заборгованості товариства, яка наявна на день переходу права власності на пакет акцій до покупця; протягом одного місяця від дати переходу права власності на пакет акцій погашення простроченої заборгованості товариства із заробітної плати та ін.