ua en ru

Кабмін схвалив угоду про повітряне сполучення з Молдовою

Кабмін схвалив угоду про повітряне сполучення з Молдовою Фото: ілюстративне фото (Pixabey)

Новий договір дозволить лібералізувати ринок повітряних перевезень між країнами

Кабінет міністрів України схвалив проект угоди з урядом Молдови про повітряне сполучення. Відповідне рішення є в розпорядженні РБК-Україна.

Відзначимо, проект розроблено для виконання внутрішньодержавних процедур, необхідних для укладення нової угоди, яка удосконалить правову договірну базу для реалізації регулярного повітряного сполучення між Україною та Молдовою. Документ замінить чинну угоду, яку було підписано в Кишиневі 20 березня 1993 року.

Нова угода дозволить лібералізувати ринок повітряних перевезень між Україною та Молдовою, вдосконалити порядок регулювання регулярних повітряних перевезень між двома країнами, а також усунути обмеження щодо кількості рейсів, ємності і (або) типів повітряних суден, пунктів на територіях обох країн при здійсненні регулярного повітряного сполучення. Документ міститиме положення про комерційні аспекти діяльності авіапідприємств; забезпечить перехід від процедури затвердження тарифів до процедури моніторингу тарифів і обмеження втручання авіаційної влади до процесу формування тарифів тощо.

Кабмін схвалив угоду про повітряне сполучення з МолдовоюКабмін схвалив угоду про повітряне сполучення з МолдовоюКабмін схвалив угоду про повітряне сполучення з МолдовоюКабмін схвалив угоду про повітряне сполучення з МолдовоюКабмін схвалив угоду про повітряне сполучення з МолдовоюКабмін схвалив угоду про повітряне сполучення з МолдовоюКабмін схвалив угоду про повітряне сполучення з МолдовоюКабмін схвалив угоду про повітряне сполучення з МолдовоюКабмін схвалив угоду про повітряне сполучення з МолдовоюКабмін схвалив угоду про повітряне сполучення з МолдовоюКабмін схвалив угоду про повітряне сполучення з МолдовоюКабмін схвалив угоду про повітряне сполучення з МолдовоюКабмін схвалив угоду про повітряне сполучення з МолдовоюКабмін схвалив угоду про повітряне сполучення з МолдовоюКабмін схвалив угоду про повітряне сполучення з МолдовоюКабмін схвалив угоду про повітряне сполучення з МолдовоюКабмін схвалив угоду про повітряне сполучення з МолдовоюКабмін схвалив угоду про повітряне сполучення з Молдовою

Фото: угода про авіасполучення з Молдовою

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Україна і Португалія домовилися відновити регулярні рейси Київ-Лісабон.