ua en ru

Україна і Португалія домовилися відновити регулярні рейси між столицями

Україна і Португалія домовилися відновити регулярні рейси між столицями Фото: Марсело Ребелу ді Соза і Петро Порошенко (president.gov.ua)

Порошенко домовився з президентом Португалії відновити регулярні рейси Київ-Лісабон

Президент України Петро Порошенко домовився з президентом Португалії Марсело Ребелу ді Соза відновити регулярні авіарейси між Києвом і Лисабоном. Про це повідомляє за результатами зустрічі українського глави з президентом Португалії, прес-служба президента України.

Так, в ході переговорів була досягнута домовленість про відновлення регулярного прямого авіасполучення між Києвом та Лісабоном.

Крім того, сторони домовилися посилити співпрацю в області енергетики, суднобудуванні, авіації, а також культури і туризму.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Україна і Португалія підписали низку документів, у тому числі угоду про економічне співробітництво.

Документом передбачається заохочення і розвиток співпраці між суб'єктами господарювання та відповідними компетентними органами, надання інформації суб'єктам господарювання щодо економічної ситуації в обох державах, правила та економічні програми, конкретні можливості для співробітництва і розвитку двосторонніх економічних відносин

Крім того, враховані заохочення відповідних компетентних органів і приватного сектору для вивчення можливостей реалізації проектів у різних сферах економічного співробітництва.