ua en ru

Кабмін схвалив реалізацію будівництва швидкісної лінії між Києвом і "Борисполем"

Кабмін схвалив реалізацію будівництва швидкісної лінії між Києвом і "Борисполем" Фото: аеропорт "Бориспіль" (kbp.kiev.ua)

"Укрзалізниці" доручили в найкоротші терміни побудувати швидкісну лінію

Кабінет міністрів України прийняв розпорядження про реалізацію проекту будівництва швидкісної залізничної лінії між Києвом і аеропортом "Бориспіль". Відповідний документ є в розпорядженні РБК-Україна.

Передбачається, що реалізація проекту дозволить скоротити час трансферу пасажирів з/до міжнародного аеропорту "Бориспіль", поліпшити умови й підвищити комфортабельність їх перевезення, а також підвищити рівень безпеки пасажирів, поліпшити екологічну ситуацію, створити нові робочі місця і підвищити транспортний потенціал Києва та України в цілому.

Зазначимо, проектом передбачається будівництво в найкоротші терміни лінії залізничного пасажирського сполучення між Києвом і аеропортом "Бориспіль". Його реалізація покладається на "Укрзалізницю".

Фото: розпорядження уряду

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що швидкісну лінію з Києва до аеропорту "Бориспіль" можуть побудувати до кінця 2018 року. Передбачається, що завдяки новій лінії швидкого залізничного сполучення дістатися до аеропорту з Києва можна буде за 35 хвилин, а вартість квитка складе 80-120 гривень.