ua en ru

Кабмін призначив Жураківського в.о. голови правління "Укрзалізниці"

Кабмін призначив Жураківського в.о. голови правління "Укрзалізниці" Фото: в.о. голови правління "Укрзалізниці" став Віталій Жураківський

Крім того, Кабмін звільнив голову правління "Укрзалізниці" Євгена Краснова

Кабінет міністрів України призначив Віталія Жураківського виконуючим обов’язки голови правління публічного акціонерного товариства “Українська залізниця”. Про це йдеться у розпорядженні Кабміну від 25 травня 2016 р. № 371-р.

"Призначити Жураківського Віталія Олександровича виконуючим обов’язки голови правління публічного акціонерного товариства “Українська залізниця” до початку виконання головою правління зазначеного товариства повноважень за посадою", - йдеться у тексті розпорядження.


Окрім цього, Кабмін своїм розпоряденням від 25 травня 2016 р. № 370-р звільнив голову правління "Укрзалізниці" Євгена Кравцова.

"Припинити повноваження Кравцова Євгена Павловича як члена правління публічного акціонерного товариства “Українська залізниця” та звільнити його від виконання обов’язків голови правління зазначеного товариства у зв’язку з переходом на іншу роботу", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що новий глава "Укрзалізниці" Бальчун приступив до роботи.