ua en ru

Кабмін призначив нового першого заступника Мін'юсту

Кабмін призначив нового першого заступника Мін'юсту Фото: Олена Сукманова (uk.wikipedia.org)

Посаду першого заступника мінстра юстиції посіла Олена Сукманова

Новообраним першим заступником міністра юстиції України стала Олена Сукманова. Про це повідомляє РБК-Україна із посиланням на прес-службу Мін'юсту.

Зазначається, що відповідне розпорядження ухвалив Кабінет міністрів України 3 жовтня 2018 року. До своїх службових обов'язків Сукманова приступила наступного дня.

"Олена Сукманова координуватиме напрямки роботи та спрямовуватиме діяльність структурних підрозділів, які безпосередньо підпорядковані державному секретарю Міністерства: Директорату стратегічного планування та європейської інтеграції; Директорату з питань адміністративної політики; Департаменту державної реєстрації та нотаріату; Департаменту публічного права; Департаменту приватного права", - повідомили у Мін'юсті.

Також додали, що до призначення Олена Сукманова працювала на посаді заступника Міністра юстиції з питань державної реєстрації.

Нагадаємо, у серпні 2018 року заступник міністра юстиції - уповноважений у справах ЄСПЛ Іван Ліщина розповів, що став відомий перелік катувань, які застосовують до українських політв'язнів російські правоохоронці та співробітники Федеральної служби виконання покарань Росії. Цві дані також увійшли в позов України до Європейського суду з прав людини.