ua en ru

Кабмін призначив Артура Мінаєва першим заступником гендиректора "Укрторфу"

Кабінет міністрів України призначив Артура Мінаєва першим заступником генерального директора ДК "Укрторф".

Кабінет міністрів України призначив Артура Мінаєва першим заступником генерального директора ДК "Укрторф". Про це йдеться в розпорядженні уряду № 858-р від 17 вересня.

"Призначити Мінаєва Артура Євгеновича першим заступником генерального директора Державного концерну "Укрторф", - йдеться в документі.

Нагадаємо, 2 липня 2014 року Кабмін призначив гендиректором концерну Андрія Озерчука.

Український концерн торф'яної промисловості "Укрторф" об'єднує в своєму складі на правах дійсних членів концерну сім державних підприємств з видобутку і переробки торфу ("Волиньторф", "Житомирторф", "Київторф", "Поділляторф", "Ровноторф", "Суми" , "Чернігівторф"),Коростишівський завод "Реммашторф", українську інспекцію з контролю якості торф'яної продукції і паливних брикетів "Укринстопливо", і чотири асоційованих членів концерну: Лопатинський і Стояновський торфозавод, ВАТ "Івано-Франківськ" та науково-виробниче підприємство "Промтех".

Підприємства концерну щорічно видобувають 500-550 тис. т торфу, з якого 30-40 тис. т має сільськогосподарське призначення, а решта-паливне. Кусковий паливний торф виробляється в кількості 25-30 тис. т, торф'яні паливні брикети - 200-250 тис. т в рік. Концерн проводить науково-технічну політику торф'яної галузі України, керує технічним переозброєнням виробництва, представляє інтереси підприємств галузі в державних установах країни та у відносинах з іноземними партнерами.