ua en ru

Кабмін призначив Озерчука гендиректором "Укрторфу" замість Власенка

Кабінет міністрів України призначив Андрія Озерчука генеральним директором ДК "Укрторф".

Кабінет міністрів України призначив Андрія Озерчука генеральним директором ДК "Укрторф". Про це йдеться в розпорядженні № 645-р від 2 липня 2014 р.

"Призначити Озерчука Андрія Миколайовича генеральним директором державного концерну "Укрторф", - йдеться у документі.
Іншим розпорядженням № 642-р від 2 липня 2014 р. Кабмін звільнив з цієї посади Сергія Власенка.

"Звільнити Власенка Сергія Миколайовича з посади генерального директора державного концерну "Укрторф" за власним бажанням", - йдеться в документі.

Власенко був призначений гендиректором "Укрторфу" 2 жовтня 2013 р.

Український концерн торф'яної промисловості "Укрторф" об'єднує у своєму складі на правах дійсних членів концерну сім державних підприємств з видобутку і переробки торфу ("Волиньторф", "Житомирторф", "Київторф", "Поділляторф", "Рівнеторф", "Суми", "Чернігівторф "),Коростишівський завод" Реммашторф ", українську інспекцію з контролю якості торф'яної продукції і паливних брикетів" Укрінспаливо", і чотири асоційованих членів концерну: Лопатинський та Стояновський торфозавод, ВАТ "Івано-Франківськ "та науково-виробниче підприємство "Промтех".

Підприємства концерну щороку видобувають 500 - 550 тис. т торфу, з якого 30 - 40 тис. т має сільськогосподарське призначення, а решта-паливне. Кусковий паливний торф виробляється у кількості 25 -30 тис. т, торф'яні паливні брикети - 200 - 250 тис. т на рік. Концерн виробляє науково-технічну політику торф'яної галузі України, керує технічним переозброєнням виробництва, представляє інтереси підприємств галузі в державних установах країни й у відносинах із зарубіжними партнерами.