ua en ru

Кабмін має намір затвердити проект ремонту газопроводу Уренгой - Помари - Ужгород

Кабінет міністрів України завтра на своєму засіданні планує затвердити робочий проект модернізації та ремонту Модернізація та ремонт магістрального газопроводу Уренгой - Помари - Ужгород на ділянці км 3616,8-3626,62. Про це йдеться в порядку денному засідання уряду на 26 вересня.

Кабмін розгляне постанову про підписання Фінансової та проектної угоди між Кабінетом міністрів, представленим Міністерством соціальної політики ( отримувач), Українським фондом соціальних інвестицій (агенція з реалізації проекту) та KfW на суму 7 млн. євро (проект "Сприяння розвитку соціальної інфраструктури").

Крім того, уряд планує внести зміни до порядку оприлюднення у мережі Інтернет інформації про діяльність органів виконавчої влади.
А також затвердити порядок звільнення від обкладення податком на додану вартість операцій по створенню, поставки, просування, реставрації та розповсюдження національного культурного продукту; призначення довічних державних іменних стипендій громадянам України, які зазнали переслідувань за правозахисну діяльність і держпрограму забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків на період до 2016 року.

Під час засідання уряду заплановано проведення брифінгів за участю Міністра промислової політики Михайла Короленка, міністра екології та природних ресурсів Олега Проскурякова, міністра інфраструктури Володимира Козака.