ua en ru

Кабмін має намір передати проект про створення Служби фінрозслідувань в Раду на доопрацювання

Кабмін має намір передати проект про створення Служби фінрозслідувань в Раду на доопрацювання Фото: Володимир Гройсман (kmu.gov.ua)

Протягом місяця комітет узагальнить законопроект про створення Служби фінрозслідувань

Кабінет міністрів України має намір передати проект про створення Служби фінрозслідувань в комітет Верховної Ради (ВР) на доопрацювання. Про це сьогодні, 4 жовтня 2017 року, в ході засідання уряду заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, передає кореспондент РБК-Україна.

Так, Кабмін готовий передати законопроект про створення Служби фінансових розслідувань Комітету ВР з питань податкової та митної політики для його подальшого доопрацювання протягом місяця.

"Ми готові передати його в комітет. Нам важливо, щоб цей закон був прийнятий. Ми домовилися, що протягом місяця комітет узагальнює цей законопроект, щоб мінімізувати поправки між першим і другим читанням, щоб він був достатньо підготовлений", - сказав глава уряду.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Гройсман розраховує на прийняття цієї осені ВР низки законів, які зможуть подвоїти зростання економіки.

"Ми маємо зростання ВВП, але ми можемо його подвоїти шляхом прийняття правильних економічних рішень. Я розраховую на те, що вже цієї осені ми разом з парламентом і президентом приймемо ряд мотивуючих законів, які забезпечать відповідний економічне зростання", - заявив Гройсман.