ua en ru

Кабмін на засіданні 3 травня розгляне законопроект про протидію дискримінації в Україні

Кабінет міністрів України на засіданні 3 травня розгляне законопроект про протидію дискримінації в Україні. Про це йдеться в порядку денному засідання.

Крім того, Кабмін розгляне проекти законів "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України з питань біженців та осіб, які потребують додаткового або тимчасового захисту", "Про внесення змін до закону України "Про організацію оборонного планування", "Про внесення змін до законів України "Про Кабінет міністрів України" та "Про центральні органи виконавчої влади".

Уряд також розгляне проекти постанов Кабінету міністрів України "Про затвердження порядку державного інспектування навчальних закладів" та "Про внесення зміни до переліку пунктів пропуску через державний кордон України, через які ввозяться з метою імпорту та транзиту, а також вивозяться алкогольні напої та тютюнові вироби за кодами".

Будуть розглянуті проекти урядових розпоряджень "Про виділення коштів для здійснення заходів, пов'язаних з поверненням із Федеративної Республіки Бразилія громадянина України Подопригори Максима", "Про схвалення остаточного звіту за результатами реалізації спільного з Європейським банком реконструкції та розвитку проекту "Будівництво високовольтної повітряної лінії в Одеській області - будівництво лінії електропередачі 330 кВ Аджалик - Усатове", "Про підписання меморандуму про взаєморозуміння між Кабінетом міністрів України і урядом держави Катар про співробітництво в галузі освіти і наукових досліджень".