ua en ru

Кабмін на засіданні 10 серпня розгляне зміни до закону про передачу об'єктів права державної та комунальної власності

Кабінет міністрів на засіданні 10 серпня розгляне законопроекти про внесення змін до закону України "Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності", доповідачем з даного питання виступить перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Вадим Копилов. Про це йдеться в порядку денному засідання, розміщеному на урядовому веб порталі.

Уряд також розгляне законопроект про ратифікацію Угоди між Урядом України та Урядом Федеративної Республіки Бразилія про співробітництво в оборонній сфері (доповідач - міністр оборони Михайло Єжель).
Планується, що Кабмін схвалить зміни до деяких постанов Кабінету міністрів з питань державної реєстрації юридичної особи та фізичної особи - підприємця (доповідач - міністр юстиції Олександр Лавринович), затвердить Порядок декларування наявності цукру (доповідач - міністр аграрної політики і продовольства Микола Присяжнюк), затвердить новий склад Міжвідомчої комісії з комплексного розв'язання проблем Чорнобильської АЕС (доповідач - міністр з питань надзвичайних ситуацій Віктор Балога).
На засіданні будуть затверджені розпорядження про перерозподіл деяких видатків державного бюджету, передбачених Міністерству оборони на 2011 рік (доповідач - Єжель) та видатків держбюджету, передбачених у 2011 році Державній судовій адміністрації (доповідач - міністр фінансів Федір Ярошенко).