ua en ru

Кабмін і далі буде приймати непопулярні рішення, - Яценюк

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк Кабінет міністрів України і далі буде приймати непопулярні рішення.

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк (на фото) Кабінет міністрів України і далі буде приймати непопулярні рішення. Про це він заявив у Верховній Раді під час звіту про 100 днів діяльності уряду.

"Уряд і далі буде приймати непопулярні рішення. Ми і далі будемо йти на непопулярні дії, яким в короткостроковій перспективі ніхто не буде аплодувати... Ці таблетки будуть кислі, дуже гіркі, але їх потрібно використовувати, щоб наш організм української економіки був здоровий", - заявив він.

За словами прем'єра, за останніх 100 днів було скорочено кількість чиновників на 25 тис. осіб. Також, за його словами, скоротилися видатки державного бюджету, залишилося фінансування тільки захищених статей.

В ході свого сьогоднішнього виступу, Яценюк також зазначив, що Президент, Верховна Рада і Кабінет міністрів будуть діяти як єдине ціле.

"Мільйони українців очікують реальних змін, і ці зміни лежать в площині єдності і політичної відповідальності за те, за що люди стояли на Майдані і за що зараз тисячі наших хлопців воюють. А вони воюють за нашу країну, за наші родини", - додав Яценюк.