ua en ru

Кабмін готовий обговорювати з бізнесом заходи, необхідні для реалізації програми активізації розвитку економіки

Україна має економіку, що розвивається динамічно, яка дає великі можливості для високорентабельних інвестицій. Географічні, кліматичні та геологічні чинники, а так само наявність розвиненого виробничого сектора сприяють розвитку бізнесу в Україні. Про це сказав 13 червня в ході першої міжнародної бізнес-конференції ABC: Ukraine & Partners міністр економічного розвитку і торгівлі України Ігор Прасолов.

"У рамках президентської програми реформ виконується Національний план, за яким ми напрацьовуємо необхідну законодавчу базу для модернізації економіки", - пояснив міністр.

Як зазначив Ігор Прасолов, головна мета державної програми активізації розвитку економіки - запустити нові стимули для внутрішнього реінвестування в галузі з високою часткою доданої вартості, провести масштабну модернізацію і технологічне переозброєння промислових підприємств, збільшити частку покриття внутрішнього попиту на промислову продукцію вітчизняного виробництва, зменшити частку сировинної продукції в структурі виробництва та експорту.

"Ми готові обговорювати з бізнесом додаткові заходи, необхідні для досягнення цілей, зазначених у програмі активізації розвитку економіки. Запрошуємо бізнесменів до активної співпраці для досягнення загального результату - економічного зростання, і збільшення добробуту громадян нашої країни", - сказав на закінчення Ігор Прасолов.