ua en ru

Кабмін: Держава відшкодує половину кредитних ставок на придбання автобусів і тролейбусів до Євро-2012

Кабінет міністрів України затвердив порядок та умови надання у 2011 р. субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на часткове відшкодування відсоткових ставок за кредитами, залученими для оновлення парку автобусів та тролейбусів у містах, де буде проводитись фінальна частина чемпіонату Європи 2012 р. з футболу. Про це повідомляє прес-служба Кабміну.
Передбачено, що субвенція становитиме половину розміру відсоткових ставок за кредитами, які залучать на придбання транспорту муніципалітети. Головним розпорядником субвенції визначено Міністерство фінансів, а відповідальними виконавцями - Донецька, Київська, Львівська і Харківська міські ради. При цьому, субвенція має використовуватись виключно на цілі, зазначені у відповідній постанові уряду, а контроль за цільовим і ефективним використанням субвенції здійснюється в установленому законодавством порядку.

Нагадаємо, раніше повідомлялось про прийняття відповідної постанови Кабміну №70 від 2 лютого 2011 р. "Про затвердження Порядку та умов надання у 2011 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на часткове відшкодування відсоткових ставок за кредитами, залученими для оновлення парку автобусів та тролейбусів у містах проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу".