ua en ru

Уряд має напрацювати пакет економічних законів до початку нової сесії ВРУ, - Гройсман

Уряд має напрацювати пакет економічних законів до початку нової сесії ВРУ, - Гройсман Фото: Кабмін розробить пакет економічних законів до початку нової сесії ВР

Усі міністри повинні долучитися до напрацювання законопроектів

Кабінет міністрів України повинен напрацювати пакет законодавчих ініціатив для подальшого забезпечення економічного зростання у країні до початку нової сесії Верховної Ради. Про це сьогодні під час засідання уряду заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман, передає кореспондент РБК-Україна.

"До початку нової сесії українського парламенту ми маємо з вами напрацювати пакет законодавчих ініціатив, які нам потрібні у рамках роботи українського парламенту", - заявив Гройсман, зазначивши, що однієї з умов забезпечення подальшого економічного зростання має стати створення офісу залучення і супроводження інвестицій.

За словами прем'єра, в уряді вже є певний пакет законодавчих ініціатив, який буде внесений до парламенту.


"Я звернувся до наших стратегічних радників пана Бальцеровича і пана Міклоша, щоб вони долучилися до цієї роботи і теж внесли ініціативи і пропозиції щодо тих необхідних законодавчих змін, які можуть увійти до урядового пакету", - додав Гройсман.

Голова уряду також закликав усіх міністрів долучитися до напрацювання відповідних законодавчих ініціатив.

Нагадаємо, Рада почне п'яту сесію з 6 вересня 2016 року.