ua en ru

Кабмін в 2018 році планує виділити 14,2 млрд гривень на первинну медичну допомогу

Кабмін в 2018 році планує виділити 14,2 млрд гривень на первинну медичну допомогу Фото: Олександр Данилюк (kmu.gov.ua)

Розглядаються нові методи фінансування первинної медичної допомоги

Кабінет міністрів України в 2018 році планує виділити 14,3 млрд гривень на фінансування первинної медичної допомоги. Про це повідомив міністр фінансів України Олександр Данилюк Facebook.

"зокрема, зосередили увагу на важливості створення нової формули розподілу освітньої субвенції на 2018 рік. Окремо зупинилися на питанні впровадження нових методів фінансування первинної медичної допомоги, на яку в 2018 році передбачається спрямувати 14,3 млрд гривень", - зазначено під час наради з представниками Моз, МОН та органів місцевого самоврядування.

Працюємо над бюджетом-2018. Сьогодні разом з Sergii Marchenko провели велику нараду щодо формування місцевих бюджетів ...

Опубліковано Олександром Данилюком / Oleksandr Danyliuk 29 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Кабінет міністрів України планує у вересні повернутися до розгляду реформ у сферах охорони здоров'я, освіти і пенсійного забезпечення.

"У вересні підемо в парламент на затвердження реформи охорони здоров'я. У комплексі всі рішення повинні приймати", - сказав Гройсман.

Також Гройсман нагадав, що цього року на закупівлю медичних препаратів уряд виділить близько 6 млрд грн. Він вважає, що завдяки системі ProZorro, а також започаткованого Міністерством охорони здоров'я закупівель через міжнародні медичні організації, процедура закупівель буде "максимально наближена до потреб громадян".