ua en ru

До роботи у зимовий період підготовлено 91% техніки - 6,1 тис. одиниць, - "Укравтодор"

До роботи у осінньо-зимовий період планується підготувати 6,7 тис. одиниць техніки та спеціального обладнання. На теперішній час підготовлено 6,1 тис. одиниць (91%) техніки, цей показник на рівні минулого року, повідомляє прес-служба "Укравтодору".

Комплекс підготовчих заходів який виконується Укравтодором з метою забезпечення сталого функціонування дорожнього комплексу в осінньо-зимовий період майже завершений.

Із запланованих на весь зимовий період 1145 тис. тон піску дорожньо-експлуатаційні організації вже мають 989 тис. тон, або на 26% більше потреби на початок зими, яка складає 687 тис.тон,. Темпи заготівлі перевищують минулорічні на 17%.

Технічної солі на теперішній час заготовлено 123 тис. тон при тому, що її потреба на всю зиму складає 175 тис. тон, а на початок зими її обсяг повинен бути не меншим 105 тис.тон. Тобто дорожні організації поки що мають 70% від необхідного на весь зимовий сезон.

Враховуючи, що техніка підрядних організацій ще задіяна на виконанні дорожніх робіт будівельного сезону, запас паливо-мастильних матеріалів поповнюється по мірі його використання, йдеться у повідомленні.