ua en ru

JPMorgan закриє підрозділи, які торгують цінними паперами за рахунок власних коштів, - неофіційні дані

За неофіційними даними, банк JPMorgan Chase & Co. закриє свої підрозділи, що ведуть торгівлю цінними паперами за рахунок власних коштів. Про це повідомило агентство РБК з посиланням на Associated Press, яке в свою чергу посилається на анонімне джерело в компанії.
Як зазначив співрозмовник агентства, закриття підрозділів, які розташовані в різних країнах світу, пов'язані з новими обмеженнями, накладеними на американські інвестиційні банки владою США. Згідно з приписами американських фінансових регуляторів, які були затверджені в липні 2010 р., інвестиційним компаніям заборонено торгувати цінними паперами за рахунок власних коштів, якщо ця торгівля ведеться до вигоди самої організації, а не до вигоди її клієнтів.
За попередніми даними, в результаті закриття підрозділів JPMorgan Chase & Co. роботу втратять не менше 80 співробітників компанії.
JPMorgan Chase & Co. - одна з найстаріших і впливових фінансових компаній в світі. Вона надає інвестиційні та фінансові послуги, а також послуги довірчого управління, і веде операції в 60 країнах світу. Активи JPMorgan Chase & Co. становлять близько 2,3 трлн дол. Штаб-квартира організації розташована в Нью-Йорку.