ua en ru

На вилученій у Бельгії партії кокаїну виявили символіку російської партії

На вилученій у Бельгії партії кокаїну виявили символіку російської партії Ілюстративне фото (dvidshub.net)

У Бельгії раніше вилучили рекордну партію кокаїну

Бельгійські правоохоронці виявили символіку однієї з російських партій на рекордній партії кокаїну на 100 млн євро. Про це повідомляє місцевий телеканал VRT.

Повідомляється, що вантаж виявили в порту Гента. За даними бельгійської сторони, вилучена партія кокаїну вагою в 2 тонни є рекордною в історії країни. Вартість вантажу оцінюється в 100 млн євро.

Також повідомляється, що на пакетах принаймні в одному контейнері розміщено логотип російської правлячої партії "Єдина Росія". Вантаж прибув з Бразилії.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що в бельгійському порту виявили партію кокаїну на 100 млн євро. В даний час слідчі федеральної поліції проводять розслідування щодо знахідки.

Зазначимо, на початку року в Аргентині заарештували дипломатичного представника Російської Федерації через знайдені 400 кг кокаїну в пошті російського посольства. Пізніше стало відомо, що до операції по доставці кокаїну з Аргентини в РФ причетний колишній директор Федеральної служби безпеки Ніколай Патрушев. Аргентинська сторона замінила кокаїн на борошно і провела викривальну операцію.