ua en ru

Ізраїльські інвестори зацікавлені у приватизації українських держпідприємств, - Порошенко 

Ізраїльські інвестори зацікавлені у приватизації українських держпідприємств, - Порошенко  Фото: Петро Порошенко

В 2016-2017 роках в Україні відбуватиметься масштабна приватизація

Україна почула про високу зацікавленість ізраїльських інвесторів в участі в приватизації державних підприємств в Україні. Про це сьогодні під час спільного брифінгу з президентом Держави Ізраїль Реувеном Рівліним заявив президент України Петро Порошенко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я запропонував нашим ізраїльським партнерам і інвесторам взяти участь у масштабній приватизації, яка буде відбуватися в Україні в 2016-2017 роках. Ми почули дійсно високу зацікавленість в цьому напрямку", - заявив Порошенко.

При цьому він також зазначив, що сподівається на досягнення прогресу щодо подальшої лібералізації авіаційного сполучення.

"Ми маємо прибрати будь-які перешкоди як для ізраїльських компаній, так і для українських компаній", - сказав Порошенко.

За його словами, також під час зустрічі були досягнуті домовленості про розвиток співпраці у сферах туризму, агросектору та економіки.

"Нам необхідно якнайшвидше провести чергове засідання спільної україно-ізраїльської комісії з питань торгівлі та економічного співробітництва", - зазначив Порошенко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент України Петро Порошенко проведе переговори з президентом Ізраїлю Реувеном Ривлиным, який перебуває в Україні з державним візитом.