ua en ru

Ізраїль заявляє, що ХАМАС відновив ракетний обстріл по закінченні перемир'я

Армія оборони Ізраїлю повідомляє, що в п'ятницю, після 72-годинного перемир'я, яке минуло сьогодні в 8:00, поновилися ракетні обстріли території Ізраїлю з Сектора Газа.

Армія оборони Ізраїлю повідомляє, що в п'ятницю, після 72-годинного перемир'я, яке минуло сьогодні в 8:00, поновилися ракетні обстріли території Ізраїлю з Сектора Газа, передає CNN.

Армія оборони Ізраїлю повідомляє, що, принаймні, п'ять ракет було випущено по Ізраїлю.

Ісламське озброєне угрупування ХАМАС заявило, що палестинські представники на переговорах в Каїрі не погодилися продовжити перемир'я, але переговори триватимуть.

Ще за три години до того, як перемир'я повинне було завершитися в Twitter Армії оборони Ізраїлю з'явилося повідомлення, що дві ракети, випущені з Гази, потрапили на південь Ізраїлю, не заподіявши жодних жертв. "Терористи порушили режим припинення вогню", - сказано в повідомленні ізраїльських збройних сил в Twitter.

Нагадаємо, 5 серпня Ізраїль і ХАМАС домовилися про триденне перемир'я. Ізраїль з 7 липня проводить операцію "Непорушна скеля", спрямовану проти угруповання ХАМАС, під контролем якого знаходиться Сектор Газа.