ua en ru

Ізраїль та США провели випробування системи ПРО для перехоплення ракет у космосі

Ізраїль та США провели випробування системи ПРО для перехоплення ракет у космосі Фото: система ПРО Arrow-3 (mda.mil)

Ізраїль та США випробували систему протиракетної оборони Arrow-3

Ізраїль і США провели успішне випробування системи протиракетної оборони Arrow-3, яка призначена для перехоплення ракет у космос. Про це йдеться в повідомленні Міністерства оборони Ізраїлю в Twitter.

"Сьогодні Міністерство оборони Ізраїлю та Міністерство оборони США успішно завершили льотне випробування системи ПРО Arrow-3, призначену для захисту від загрози балістичних ракет поза атмосферою. Тест проводився на випробувальному полігоні в центральному Ізраїлі", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що військова авіація Ізраїлю завдала удар по сектору Газа у відповідь на ракетний обстріл. Зазначимо, під ракетний удар, відповідальність за який поклали на ХАМАС, потрапили райони Шаах-ха-Негев та міста Сдерот. До цього Ізраїль завдав авіаційних ударів по сектору Газа у відповідь на підрив своїх військових. Зокрема, удар припав на військові об'єкти угруповання ХАМАС, нелегальний тунель на ізраїльську територію, а також об'єкти з виробництва та зберігання зброї в південній частині сектора Газа.