ua en ru

Ізраїль завдав удару по будинку лідера палестинського руху ХАМАС

Ізраїльські військові літаки завдали удару по будинку одного з лідерів палестинського руху ХАМАС Ісмаїла Ханія, передає ВВС.

Ізраїльські військові літаки завдали удару по будинку одного з лідерів палестинського руху ХАМАС Ісмаїла Ханія, передає ВВС. Будівлю було пошкоджено, жертв і постраждалих немає.

Це підтвердив син Ханії Абед Салам. "Ізраїльська армія вдарила по нашому будинку двічі", - написав він на своїй сторінці в Facebook.

Ніхто не постраждав, так як будинок колишнього прем'єр-міністра Палестинської автономії був порожній.

17 липня Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) відновила в секторі Газа наземну операцію, яка була розпочата у відповідь на ракетні обстріли ізраїльських міст. За десять днів операції в регіоні загинуло близько 1 тис. 50 місцевих жителів, 42 солдата ізраїльської армії і троє мирних ізраїльтян.

27 липня Армія оборони Ізраїлю відновила ракетні обстріли сектора Гази. "Через безперервні ракетні обстріли ХАМАС протягом всього гуманітарного "вікна", яке було погоджено на інтересах цивільного населення Гази, ЦАХАЛ відновлює повітряне, морське та наземну операцію в секторі Газа", - заявили ізраїльські військові.