ua en ru

В Ізмаїлі створять підрозділ Нацгвардії, - Аллеров

В Ізмаїлі створять  підрозділ Нацгвардії, - Аллеров Фото: Юрій Аллеров (прес-служба НГУ)

Такий крок влада зробить, аби зберегти стабільність та спокій на території регіону

В Ізмаїлі Одеської області буде створено підрозділ Національної гвардії України. Про це заявив командувач Нацгвардії Юрій Аллеров, повідомляє прес-служба цього військового формування.

Зокрема генерал-лейтенант під час свого перебування в Ізмаїлі наголосив, що загрози, які існують ззовні і всередині країни, змушують вживати рішучих дій, щоб зберегти стабільність та спокій на території України.

"Ми не можемо дозволити втратити південний регіон. Усі силові структури країни працюють, щоб цього не допустити, - наголосив Аллеров.

Він також підкреслив, що, враховуючи ситуацію в Бессарабії, потрібно, щоб на місці діяла силова структура, яка здатна ефективно реагувати на загрози сьогодення.

"Ми повинні мати тут силову структуру, яка може забезпечити порядок. Національна гвардія - це народне формування, яке сформувалося у 2014 році зі справжніх патріотів, які отримали і значний бойовий досвід. Ми хочемо, щоб ви спокійно працювали, відпочивали і раділи життю. Керівництвом держави, міністерством внутрішніх справ і за сприяння місцевої влади буде ухвалено рішення щодо створення підрозділу Національної гвардії на цій землі", - повідомив командувач НГУ.

Нагадаємо, раніше президент Асоціації болгар України Антон Кіссе вимагав від правоохоронців знайти винних в організації фейкових мітингів, які дискредитують болгар і розхитують ситуацію на півдні Одеської області.