ua en ru

Виборчком Криму зареєстрував двох депутатів кримського парламенту нового скликання, що залишалися незареєстрованими

Виборча комісія Автономної Республіки Крим на засіданні в понеділок зареєструвала двох депутатів Верховної Ради АРК, обраних за списком КРО Компартії України, - В'ячеслава Захарова (№ 4 у списку КПУ) та Юрія Воробйова (№ 6 у списку КПУ), передає кореспондент РБК-Україна.
Як відзначив голова кримського виборчкому Михайло Малишев, Леонід Грач, який є народним депутатом України, подав заяву про те, що він відмовляється від мандата депутата Верховної Ради АР Крим, оскільки залишається працювати в українському парламенті. Тому виборчком автономії зареєстрував наступного за списком КПУ депутата Юрія Воробйова, який подав, у відповідності зі законом, заяву про реєстрацію. Також таку заяву подав і В'ячеслав Захаров.
Таким чином, виборча комісія АР Крим зареєструвала повний склад (100 депутатів) кримського парламенту (98 новообраних депутатів були зареєстровані кримським виборчкомом у п'ятницю, 12 листопада).
Організаційні пленарні засідання першої сесії Верховної Ради АР Крим шостого скликання пройдуть 16 листопада 2010 р. На засіданні планується обрати голову парламенту Криму, голову кримського уряду, а також склад президії ВР АР Крим.