ua en ru

Виборча кампанія в Україні не викликала стурбованості диппредставників РФ

Виборча кампанія в Україні не викликала стурбованості диппредставників РФ, а виборче законодавство в Україні носить демократичний характер, заявив у коментарі для "Дзеркала тижня" радник-посланник Посольства Російської Федерації в Україні Всеволод Лоскутов.
"Виборча кампанія не викликала в нас стурбованості. На мій погляд, це демократичний процес. Закони, які приймаються, також носять демократичний характер. Але вибори - це конкурентна боротьба, що притаманне демократичним виборам. Ми хотіли б побажати українським виборцям, українському народу, щоб в результаті цих виборів країна зробила потужний ривок у своєму подальшому розвитку", - підкреслив дипломат.
Він також повідомив, що хід місцевих виборів в Україні буде контролювати і група російських спостерігачів, у тому числі і представники посольства РФ.
"На виборах буде працювати група російських спостерігачів, серед них і співробітники нашого посольства. Також приїдуть кілька депутатів. Думаю, після виборів вони висловлять свою думку, як це зазвичай і робиться", - констатував дипломат.