ua en ru

У Луганську побили голову виборчкому

У Луганську побили голову виборчкому Фото: голови окружної виборчої комісії госпіталізували

Потерпілого госпіталізували в реанімаційне відділення ЦМЛ міста Сєвєродонецьк

Невідомі вчора ввечері біля під'їзду власного будинку побили голову окружної виборчої комісії по одномандатному виборчому округу № 114 в Луганської області. Про це зазначається в повідомленні прес-служби ГУНП в Луганській області.

"До чергової частини Сєвєродонецького відділу поліції ГУНП в Луганській області надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що біля під'їзду будинку № 43 по проспекту Гвардійському Сєвєродонецька лежить чоловік", - наголошується в повідомленні.


Як наголошується, постраждалий з діагнозом "ЗЧМТ, СГМ, рвано-забиті рани нижньої повіки правого ока, руйнування правого очного яблука, множинні підшкірні гематоми голови та правого передпліччя" шпиталізовано в реанімаційне відділення ЦМЛ міста Сєвєродонецьк.

"Даний факт внесено до ЄРДР і попередньо кваліфіковані за ч. ст 2. 296 КК України (хуліганство). Вживаються заходи по встановленню та затриманню осіб, які вчинили правопорушення", - йдеться в повідомленні.

У свою чергу, голова Луганської ОДА заявив, що виборчий процес на 114-му одномандатному окрузі підходить до завершення.

"4 липня відбувся ряд прикрих інцидентів, які ставлять під сумнів можливість забезпечення вільного волевиявлення громадян. Події, що розгорнулися у зв'язку з протистоянням в ОВК і напад на її керівника, містять всі ознаки злочину", - зазначив він.

Також він заявив, що всі винні повинні бути знайдені і покарані.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Донецькій області в ДТП загинув голова Великоновоселківської ВГА.