ua en ru

Через підрив мосту в Запорізькій обл. змінено маршрут прямування 3 пар пасажирських поїздів

У зв'язку з підривом мосту на перегоні Оріхівська - Мала Токмачка на Придніпровській залізниці змінено маршрут прямування 3 пар пасажирських поїздів.

У зв'язку з підривом мосту на перегоні Оріхівська - Мала Токмачка на Придніпровській залізниці змінено маршрут прямування 3 пар пасажирських поїздів. Про це йдеться в повідомленні прес-служби "Укрзалізниці".

"Залізничний рух на ділянці Запоріжжя - Пологи призупинено. Пасажирські поїзди № 569\570 Харків - Бердянськ - Харків, № 211\212 Москва - Бердянськ - Москва і № 471\472 Дніпропетровськ, Кривий Ріг - Бердянськ - Дніпропетровськ, Кривий Ріг до відновлення мосту прямуватимуть зміненим маршрутом - через Запоріжжя, Федорівку, Великий Токмак, Бердянськ", - повідомили в "УЗ".

В ніч на 24 червня 2014 р. невстановленими особами був здійснений підрив залізничного шляхопроводу на 252-му кілометрі перегону Оріхівська - Мала Токмачка (Запорізька обл.).

Вибухом пошкоджена перша опора, металеві конструкції і дерев'яні бруси одного з прольотів моста. На момент підриву потягів на вказаній ділянці не було. Постраждалих немає.

Зараз залізничники спільно з проектувальниками з'ясовують питання відновлення мостової споруди.