ua en ru

З РФ в Україну повернулося 72 військовослужбовців, - прес-центр АТО

З Росії в Україну повернулося 72 бійця 72-ї бригади Збройних сил України.

З Росії в Україну повернулося 72 бійця 72-ї бригади Збройних сил України. Про це повідомляє прес-центр антитерористичної операції.

"72 військовослужбовця 72 бригади повернулися на територію України з Російської Федерації. Тих, хто залишився, представники російських спецслужб змушують давати неправдиві свідчення про те, що вони нібито обстрілювали територію Росії", - йдеться в повідомленні.

У прес-центрі розповіли, що частина українських військових, які досі знаходяться на території РФ, вже затримана російською поліцією за звинуваченням в обстрілі території РФ.

Нагадаємо, вранці 4 серпня в ході бою з бойовиками на Донбасі частина українських військових відступила на територію Росії. Зокрема, за даними спікера інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрія Лисенка, на територію РФ перейшло 311 українських військових: 171 військовослужбовець Збройних сил України та 140 прикордонників. За даними прес-центру АТО, група військовослужбовців 72-ї моторизованої бригади була змушена відступити на територію Російської Федерації з-за того, що у них закінчилися патрони під час бою з терористами.