ua en ru

З Маріуполя вночі можна виїхати тільки в Володарський район

З Маріуполя Донецької області вночі можна виїхати тільки в Володарський район області.

З Маріуполя Донецької області вночі можна виїхати тільки в Володарський район області. Про це повідомили в штабі територіальної оборони міста, повідомляє 0629.

При цьому, як зазначається, на території Маріуполя не потрапляє під дію режимних обмежень, які були введені з 10 вересня.

Повідомляється, що територія дії додаткових режимних обмежень: Першотравневий (по всій території), Новоазовський і Тельманівський райони Донецької області, обмежена лінією по населених пунктах: Бердянське, Широкіно, Соханка, Комінтерново, Павлопіль, Набережне, Таврійське, Миколаївка, Старомарьевка, Гранітне, Андріївка, уздовж адміністративного кордону Тельманівського району до р. Маріуполь, вздовж південно-східної околиці р. Маріуполь, (Мирний, Волонтеровка, Троїцький, Первомайськ, Виноградне, Приморське, Сопіно).

"Дані режимні обмеження не є "комендантською годиною" і жодним чином не обмежують права громадян, які дотримуються цих правил", - зазначають у штабі.

Нагадаємо, 10 вересня сили антитерористичної операції ввели режимні обмеження на під'їздах до міста Маріуполь. Зокрема, встановлено обмеження на пересування груп автомобільної техніки, знаходження осіб без документів, в'їзд і пересування осіб, що не проживають у зазначеному районі, пересування транспортних засобів та осіб у період з 20:00 до 6:00 та інші.