ua en ru

У Іванющенко спростували зв'язок екс-нардепа з компанією "Голден Дерік"

Прес-служба екс-депутата Верховної Ради Юрія Іванющенка виступила з офіційним спростуванням недостовірної інформації, поширеної деякими ЗМІ. Про це йдеться в офіційній заяві прес-служби.

"Ряд електронних ЗМІ поширив сьогодні повідомлення Держгеонадр, додавши до офіційного релізу завідомо неправдиву інформацію про екс-депутата Верховної Ради України Юрія Іванющенка та його неіснуючого зв'язку з компанією ТОВ "Голден Дерік". Ми офіційно заявляємо, що Юрій Іванющенко ніколи не мав відношення до ТОВ "Голден Деррік". Всі спроби прив'язати його до цієї компанії побудовані на домислах, і носять явно замовний характер", - йдеться в заяві.

Співробітники прес-служби звернулися до журналістів з проханням відокремлювати офіційне повідомлення від домислів, які з різних причин деякі видання додають до релізами.

"Просимо Вас уважно ставитися до інформації, розділяючи офіційну заяву і чиїсь припущення. У разі виникнення будь-яких питань ми завжди раді дати необхідні відповіді і пояснення", - підкреслили в прес-службі.