ua en ru

У Рівненській області автомобіль зіштовхнувся з маршруткою, є постраждалі

У Рівненській області автомобіль зіштовхнувся з маршруткою, є постраждалі Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

Внаслідок ДТП у Рівненській області постраждали 5 осіб

У Рівненській області на автодорозі Городище-Рівне-Старокостянтинів автомобіль зіштовхнувся з маршруткою, внасліок аварії постраждали 5 осіб. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Рівненській області.

Як зазначається, аварія за участі маршрутного таксі та легкового автомобіля сталася в селі Грем’яче вчора, 19 грудня 2017 року, близько 17 години.

"За попередньою інформацією, 45-річний житель Острозького району, водій автомобіля Dacia Logan, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з маршрутним транспортним засобом "Еталон", у якому перебувало 15 пасажирів. Внаслідок зіткнення автобус з’їхав на узбіччя", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, внаслідок аварії водія авто та трьох пасажирів маршрутки із тілесними ушкодженнями різної тяжкості госпіталізували, ще одну пасажирку автобуса після надання меддопомоги відпустили додому.

"В обох водіїв відібрані зразки крові на предмет виявлення алкоголю.За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України", - йдеться у повідомленні.

У Рівненській області автомобіль зіштовхнувся з маршруткою, є постраждаліУ Рівненській області автомобіль зіштовхнувся з маршруткою, є постраждаліУ Рівненській області автомобіль зіштовхнувся з маршруткою, є постраждалі

Фото: ДТП у Рівненській області (rv.npu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 18 грудня у Миколаївській області в місті Нова Одеса вантажівка Національної гвардії України врізалася в зупинку громадського транспорту.