ua en ru

В Івано-Франківській області через зсув грунту призупинено проїзд автотранспорту

В Івано-Франківській області через зсув грунту призупинено проїзд автотранспорту Фото (if.dsns.gov.ua)

В Івано-Франківській області поблизу села Красник Верховинського району стався зсув грунту

В Івано-Франківській області поблизу села Красник Верховинського району стався зсув грунту, внаслідок чого було припинено проїзд автотранспорту до п'яти сіл. Про це повідомляє управління з питань цивільного захисту обласної державної адміністрації.

Зазначимо, що повідомлення про подію надійшло в обласне управління Держслужби з надзвичайних ситуацій в 19:15 неділі.

"Протягом дня на території Верховинського району спостерігалися опади у вигляді дощу, в результаті чого поблизу селища Грузы с.Красник Верховинського району стався обвал грунту і каменів на автомобільну дорогу місцевого значення Ільці - Буркут протяжністю близько 30 м", - сказано в повідомленні на сайті ОДА

У відомстві зазначили, що з метою недопущення жертв поліцейські перекрили проїзд для транспортних засобів, у зв'язку з чим припинено автомобільне сполучення з села Бистрець (372 жителя), села Дземброня (128 жителів), села Топільче (205 жителів), села Зелене (796 жителів) і села Явірник (293 жителя).

Нагадаємо, в кінці травня в результаті сильних дощів з градом в Закарпатській області затопило Ужгород, крім того, зсув заблокував трасу державного значення.