ua en ru

В Івано-Франківській області через негоду травмовано 4 людини

В Івано-Франківській області через негоду травмовано 4 людини Фото: несприятливі погодні умови

Троє постраждали в результаті обвалення даху, ще одного прибило білбордом

В Івано-Франківській області вчора, 1 грудня 2015 року, з-за погодних умов були травмовані 4 людини. Про це йдеться в повідомленні прес-служби обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

"За попередньою інформацією, станом на 18:00 (1 грудня, - ред.), через негоду травмовано 4 людини, частково зірвано покриття з 5 адміністративних будівель, 1 житлового будинку, повалено 10 дерев", - йдеться в повідомленні.

Так, у селі Рашків Городенківського району по вулиці Франка внаслідок руйнування даху були травмовані 3 людини. Потерпілих каретою швидкої медичної допомоги доставили в центральну районну лікарню.

У місті Коломия в результаті падіння білборда було травмовано 1 людину.

В селі Долішнє Залуччя було зірвано частину даху на площі 150 кв. м зі школи-інтернату для дітей з вадами. Учні та персонал переведені в неушкоджену частину будівлі. У селищі Отинія була зірвана частину покрівлі на площі 100 кв. м) з дитячого саду. У селі Велика Кам'янка в результаті сильного вітру було зірвано дах з будинку культури. У Калуші зірвало жерстяну подсофитку районної бібліотеки по периметру будівлі.

Нагадаємо, в Україні через погодні умови знеструмлено 280 населених пунктів у 16 областях.