ua en ru

В Івано-Франківській області в ході обшуку вилучили зброю та вибухівку

В Івано-Франківській області в ході обшуку вилучили зброю та вибухівку Фото: поліція (РБК-Україна)

Місцевий житель незаконно зберігав пістолет, рушницю та набої

У Рогатинському районі Івано-Франківської області в ході обшуку у місцевого жителя вилучили зброю та вибухівку. Про це йдеться в повідомленні обласного управління поліції.

Повідомляється, що поліція отримала оперативну інформацію про те, що 57-річний житель одного із сіл району може незаконно зберігати зброю. В ході обшуку вилучили чотири банки з порохом, димові шашки, саморобні пістолети без маркувальних позначень, штик-ніж, мисливську рушницю, пневматичну гвинтівку.

"Крім цього, виявлено і вилучено предмети, зовні схожі на боєприпаси малокаліберної гвинтівки в кількості 55 штук, патрони калібру 7,62 мм - 12 шт., патрон калібру 7,62 мм до пістолету ТТ та один патрон калібру 9 мм. Всі предмети вилучені та направлені на проведення експертизи", - йдеться в повідомленні.

За даним фактом відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

altaltaltaltaltalt

Фото: вилучену зброю

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Дніпропетровській області затримали вантажівку з боєприпасами. За даними поліції, машина перевозила ящики з гранатами і патронами.