ua en ru

У Дніпропетровській області затримали вантажівку з боєприпасами

У Дніпропетровській області затримали вантажівку з боєприпасами Фото: поліція (РБК-Україна)

Вантажівка перевозила ящики з гранатами і патронами

У Дніпропетровській області під час перевірки на стаціонарному посту затримали вантажівку з боєприпасами. Про це йдеться в повідомленні поліції Дніпропетровської області в Facebook.

Повідомляється, що на стаціонарному посту у селі Миколаївка Пешотравенського району поліція і співробітники Служби безпеки України зупинили для перевірки автомобіль "Камаз". Під час огляду транспортного засобу в кузові виявили ящики з великою кількістю патронів і гранатами з запалами.

"Під час зупинки автомобіля документів на вантаж водій не надав. Для з'ясування всіх обставин справи на місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група поліції", - йдеться в повідомленні.

#поліція виявила автомобіль з арсеналом боєприпасів https://dp.npu.gov.ua/uk/publish/article/268941 5 жовтня 2017 року н...

Опубліковано Національна поліція - Дніпропетровська область 5 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Черкасах в ході обшуків у чоловіка вилучили зброю та вибухівку. За даними поліції, він зберігав у себе вдома рушницю, патрони, гранати і тротил, який нібито мав намір використовувати на риболовлі.