ua en ru

В Івано-Франківській області автомобіль впав у річку, є загиблий

В Івано-Франківській області автомобіль впав у річку, є загиблий Фото: ДТП (Головне управління Національної поліції в Івано-Франківській області facebook.com)

За попередніми даними, причиною автопригоди могло бути перевищення водієм швидкості

У Коломийському районі Івано-Франківської області автомобіль впав з моста у річку, водій загинув на місці. Про це повідомило Головне управління Національної поліції в регіоні на сторінці в Facebook.

"Аварія зі смертельним наслідком трапилася сьогодні вночі біля 3:30 у селі Нижній Вербіж. За попередніми даними, причиною автопригоди могло бути перевищення водієм безпечної швидкості руху. На автодорозі сполученням Татарів-Кам'янець-Подільський водій автомобіля "Пежо 308", житель Косівщини 1985 року народження, не врахував дорожню обстановку та, не впоравшись із керуванням автомобіля при переїзді моста через річку Сопівка, виїхав за межі проїжджої частини, збив металеве огородження та впав в урвище русла річки", - розповіли в поліції.

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху).

На Коломийщині автомобіль з моста впав у річку, водій загинув на місці події. (ФОТО) Аварія зі смертельним наслідком тр...

Опубліковано Головне управління Національної поліції в Івано-Франківській області 13 вересня 2017 р.

Нагадаємо, у Харкові внаслідок потрійної ДТП постраждали 5 осіб, у тому числі четверо дітей.