ua en ru

В Івано-Франківській області автомобіль зіткнувся з автобусом, є загиблий

В Івано-Франківській області автомобіль зіткнувся з автобусом, є загиблий Фото: ДТП (facebook.com/Kyivpastrans)

В результаті аварії загинула одна людина

В Івано-Франківській області на автомобільній трасі сполученням Мукачево-Львів 13 листопада зіткнулися два автомобілі, в результаті аварії загинув один чоловік. Про це повідомляє прес-служба поліції області.

Повідомляється, що співробітники поліції, прибувши на місце події, з'ясували, що 52-річний житель Львова, керуючи автомобілем марки "Рено Лагуна", рухався в напрямку Галича. У автозаправної станції в Бурштині він не впорався з керуванням і виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з рейсовим автобусом "Еталон", яким керував 46-річний житель Львова.

В результаті зіткнення водій автомобіля "Рено Лагуна" помер в кареті швидкої допомоги по дорозі в лікарню.

За фактом дтп розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Проводиться слідство.

В Івано-Франківській області автомобіль зіткнувся з автобусом, є загиблийВ Івано-Франківській області автомобіль зіткнувся з автобусом, є загиблийВ Івано-Франківській області автомобіль зіткнувся з автобусом, є загиблий

Фото: аварія (if.npu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше у Києві в результаті зіткнення трьох автомобілів на вулиці Стеценка у Подільському районі одна людина загинула, ще одна травмована.