ua en ru

Івано-Франківський міськвиконком призупинив заборону на продаж алкогольних напоїв у роздрібній торговельній мережі з 22:00 до 8:00

Івано-Франківський міськвиконком призупинив заборону на продаж пива, слабоалкогольних та алкогольних напоїв у роздрібній торговельній мережі міста з 22:00 до 8:00 у зв'язку із внесенням протесту прокурора на рішення Івано-Франківської міськради, повідомляє прес-служба міськвиконкому.
За інформацією, дія рішення Івано-Франківської міської ради від 5 жовтня 2010 р. "Про впорядкування продажу пива, слабоалкогольних та алкогольних напоїв в роздрібній торговельній мережі міста" призупинена на підставі ст. 21 закону України "Про прокуратуру", згідно з якою протест прокурора призупиняє дію опротестованого акта.
Дія заборони на продаж пива, слабоалкогольних та алкогольних напоїв в роздрібній торговельній мережі міста з 22:00 до 8:00 призупинена до розгляду протесту прокурора сесією Івано-Франківської міської ради.
Нині в Івано-Франківську роздрібну торгівлю алкогольними напоями здійснюють 635 закладів торгівлі.
Як повідомлялось раніше, Івано-Франківська міська рада заборонила продаж алкогольних напоїв у роздрібній торговельній мережі міста з 22:00 до 8:00.